Despre noi

Peste 17 ani experienta


Cu o experienta de peste 17 ani in industria de distributie de electronice si electrocasnice, Chris Exim grup si-a consolidat pozitia pe piata atunci cand in 2001 a fost direct importatoare a brand-ului propriu Buntz listata in marile lanturi Cora, Selgros si Auchan.

Prin adaptarea la schimbarile pietii, cat si prin intelegerea nevoilor partenerilor si a clientilor, din 2015 firma noastra este distribuitoare de electronice si electrocasnice pentru cele mai importante banduri de pe piata romaneasca.

In prezent, Chris Exim Grup 2001 acopera un portofoliu extins de produse electronice si electrocasnice cu peste 40 de brand-uri. Avem o experienta vasta in distributia produselor in urma unor parteneriate cu peste 200 de magazine din toata tara.

Ne bazam intotdeauna pe seriozitate, flexibilitate si promptitudine pentru a crea un nucleu solid de produse si servicii tocmai din acest motiv detinem flota proprie de masini pentru transportul produselor la destinatie in siguranta si mai ales la timp.

VIZIUNEA Chris Exim este TOP OF MIND, prima optiune atunci cand un partener se gandeste la piata de electronice si electrocasnice din Romania, fie ca este client existent, client nou, sau prospect.

Oferim incredere prin tot ceea ce facem, iar increderea se castiga prin promisiuni respectate, proiecte livrate la timp si calitate a cele mai inalte standarde. Increderea clientilor si partenerilor ne obliga si ne motiveaza sa fim mai buni in fiecare zi.

Echipa

Stim ca fiecare dintre noi are un rol clar in business, dar credem ca doar impreuna facem diferenta.

Rapiditate

Credem ca rapiditatea cu care ne facem treaba se masoara in numarul de parteneri multumiti si contracte semnate.

Flexibilitate

Pentru a atinge performanta in fiecare zi trebuie sa intelegem nevoile clientilor si sa ne adaptam situatiilor printr-o comunicare pemanenta cu acestia. Expunerea la situatiile neobisnuite de pe piata locala, aflata in curs de dezvoltare, ne-a ajutat sa intelegem foarte bine industria de distributie, dezvoltandu-ne capacitatea de a oferi solutiile adecvate in cel mai scurt timp si prin cele mai eficiente metode.

0733-277-690